Master P wil Reebok overnemen van Adidas

De veteraan uit New Orleans en oprichter van het platenlabel No Limit Records, beter bekend als, Master P heeft samen met NBA All-Star Baron Davis een multi-billion aankoop op het oog. Als er geld te verdienen valt, dan is Master P altijd in de buurt. Master P staat zijn hele loopbaan al bekend om zijn passie voor het ondernemen. Hetzelfde geldt ook voor de oud-basketballer, Baron Davis.

Volgens de Forbes states hebben de bovengenoemde mannen zojuist hun interesse uitgesproken om Reebok over te kopen. Het Duitse sportmerk Adidas nam jaren geleden de Amerikaanse branchegenoot Reebok over. Daarmee was een bedrag gemoeid van 3,1 miljard euro. De bedrijfswaarde van Reebok werd in het jaar 2019 geschat op een bedrag van 995 miljoen dollar.

De mannen staan voornamelijk bekend in de entertainment en sportwereld, maar dat neemt niet weg dat ze duidelijke plannen hebben opgesteld. “As we focus on turning Reebok into a lifestyle brand not just a basketball brand, our most important initiative will be to put money back into the community that built this company.”

Het is nog niet bekend in hoeverre de onderhandelingen verlopen tussen beide partijen.