Meek Mill doet nieuwe Drake diss tijdens Pinkprint show

Meek Mill was afgelopen nacht voor his girl’s tour The Pinkprint tour in Charlotte. Hij maakte van de gelegenheid gebruik om weer eens te reageren op Drake.

Meek reageerde vorige week met de track ‘Wanna Know‘ en vervolgens maakte Drake gebruik van zijn OVO Fest om Meek nog verder te vernederen. Hij opende zijn show met ‘Charged Up‘ en ‘Back to Back‘ en liet op het scherm de grappigste meme’s over Meek Mill zien. Verder gaf hij nog hints over een derde disstrack die ‘3Peat’ zou gaan heten.

Terwijl het nog afwachten is of die track ook daadwerkelijk verschijnt, haalde Meek gisteren in een nieuwe verse uit naar Drake. Hij zei onder andere: “everybody catching bullet holes, including Drake and the whole OVO”. Vervolgens noemt hij een lijst met met mensen die schijnbaar niet down zijn met Drake; “Wayne don’t fuck with you. Stunna don’t fuck with ya. Tyga don’t fuck with ya.”

Laten we hopen dat dit een schets was of een voorproefje, want Meek moet echt met meer komen dan dit. Drake kan wel zonder Birdman en Tyga en hoe Meek erbij komt dat Wayne niet meer down is met Drake lijkt een raadsel. Beelden hieronder laten zien dat Wayne heerlijk gaat op ‘Back to Back’.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

5 August

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.