Meek Mill gaat samen met de Sauce Twinz een Drake diss uitbrengen

meekmill-suacetwinz
De Sauce Twinz uit Houston hebben beef met Drake, omdat ze vinden dat hij onterecht hun stad claimt. Daaruit kwam de track ‘Wack 2 Wack‘ waarin Sauce Walka uithaalt naar Drizzy. Ondertussen was de storm rondom de beef tussen Drake en Meek Mill gaan liggen, totdat Drake tijdens een show Meek dood verklaarde. Meek Mill vond blijkbaar dat hij het niet kon laten bij zijn matig ontvangen disstrack ‘Wanna Know‘ dus dook hij de studio in met de Sauce Twinz en het resultaat zal binnenkort verschijnen.

De cover werd in ieder geval al op Instagram gezet door Sauce Walka. Op de cover zien we een scoreboard van ‘Streets vs Geeks’ met een stand van 3-1. De score kan meerdere betekenissen hebben, bijvoorbeeld dat het Streets team uit drie man bestaat (Meek Mill, Sauce Walka en Sancho Saucey) en het Geeks team enkel Drake bevat. Het lijkt erop dat het nummer ‘Winnin’ gaat heten, aangezien dat groot bovenaan staat. Verder bevestigt de uil onder de naam Geeks dat de track richting Drake is.

Het is nog niet bekend wanneer het nummer uitkomt, maar het zou zomaar kunnen dat de beef weer helemaal oplaait en Drake alsnog die derde disstrack uitbrengt.

Streetz Vs. Geeks ?

A photo posted by ?Holy Sauce? (@sauce_walka102) on

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiƫle playlist op Spotify.

5 October

5 comments

5 responses to “Meek Mill gaat samen met de Sauce Twinz een Drake diss uitbrengen”

 1. zwakkie says:

  Klasse Meek Millie,

  Je brengt een kaka disstrack uit en dan roep je de hulp in van 2 boys om Drake te dissen. Volgens mij is dat een andere vorm van ghostwriter?

  You losed the fight so you are calling friend with you.
  Thats what i called ZWAKKIE

 2. unknown says:

  Zwakkie get some extra English lessons, en alsnog credit voor meekmill eerst drake uitnodigen 1 op 1 te vechten. Drake reageert niet maar heeft het lef om on stage te schreeuwen he’s dead allready.. Drake ze 2 disstracks zijn niet eens door hem zelf geschreven dus fock drizzely fuckin pussy drake

 3. Zwakkie says:

  Thank you people for commenting me on my english. Well i guess i really should get some lessons or is it a joke? i will let that sink for a while.

  Buitenom mijn scheve engels. Je suggereert nog steeds dat Drake deze 2 disstracks niet zelf heeft geschreven.
  Guy heeft binnen 8 dagen 2 tracks uitgebracht en Meek Millie maar duidelijk 1. Daarnaast kijkt elke hiphop liefhebber naar de inhoud van de teksten. Jij vindt dat Meek in zijn enige disstrack drake heeft kapot gemaakt? Of heeft Drake Meek Millie kapot gemaakt in Back to Back?

  Zoals drake zei: you getting bodied by a singing nigga

Leave a Reply

Your email address will not be published.