Meek Mill haalt weer uit naar Drake tijdens Pinkprint show van Nicki Minaj

Gisteravond was de Pinkprint Tour van Nicki Minaj in Brooklyn, New York. Meek Mill is mee met zijn vriendin Nicki, op dit tour als support act. Hij zag zijn optreden tijdens de show als mooi moment om te reageren op de ‘Charged Up‘ disstrack van Drake.

Zaterdagnacht was de tweede aflevering van Drake’s OVO Sound radioshow en net als vorige week liet hij weer een aantal exclusieve tracks los. Één daarvan was het nummer ‘Charged Up’ waarin hij Meek Mill aanpakt voor diens beschuldigingen richting de Canadese rapper. Vlak na het uitkomen van de track reageerde Meek Mill al op Twitter door de track ‘Baby lotion soft’ te noemen.

Net zoals hij na Kendrick Lamar’s ‘Control’ verse binnen no time reageerde is hij dat nu weer van plan. Hij heeft inmiddels aangekondigd dat DJ Funk Flex vandaag zijn disstrack naar Drake zal gaan primeuren. De rapper uit Philadelphia kon echter niet wachten om zijn gevoelens richting Drake nogmaals te uiten toen hij op het podium in Brooklyn stond. Zo herhaalt hij nogmaals waar de beef om draait en haalt ie zelfs 2Pac en Biggie erbij om (te proberen) een punt te maken. Totdat we de officiële reactie van Meek hebben moeten we het met deze beelden doen.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

27 July

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.