Meek Mill reageert verheugd op donatie initiatief Lil Baby en komt met voorstel

Lil Baby gaf eerder aan dat hij de opbrengsten van zijn hit nummer ‘The Bigger Picture’ wil doneren aan een goed doel. De My Turn rapper was er nog niet helemaal over uit waar de opgebrachte miljoenen heen moesten en zocht interactie met zijn fans via Twitter. Hij wilt namelijk het geld niet zomaar doneren aan willekeurige organisaties. Baby wilt zich inzetten voor de buurt door onder meer banen, advocaten en speelfaciliteiten te regelen.

Collega-rapper Meek Mill, zag het nieuwtje voorbij komen op Twitter en was zeer te spreken over het initiatief van Lil Baby. Meek zet zich namelijk ook in voor goede doelen in zijn hood Philly en besloot te reageren op Lil Baby. Echter was dit in eerste instantie niet voor alle lezers helemaal duidelijk, aangezien de rapper uit Philly vroeg of Lil Baby hem te hulp kon schieten met een kleine donatie.

Meek Mill stelde namelijk een ruildeal voor. Hij vroeg Lil Baby om een kleine donatie voor onder meer WIFI en Computers, zodat hij op zijn beurt weer wat terug kan doen voor de hood van Lil Baby. Check de tweet hieronder.

https://twitter.com/MeekMill/status/1331317233201651712

Gelukkig zijn er ook mensen op Twitter die de denkwijze van Meek Mill kunnen waarderen en laten dit ook blijken. Bekijk de verschillende tweets hieronder.