Meek Mill schendt regels van zijn proeftijd en dreigt opnieuw in de gevangenis te belanden

meek-mill

Het geluk is dit jaar niet echt aan de kant van Meek Mill en ditmaal heeft het niets met muziek of beef te maken. In 2008 werd Meek Mill veroordeeld tot een straf van 11 tot 23 maanden en uiteindelijk kwam hij in 2009 vrij met een proeftijd van 5 jaar. In juli 2014 kwam hij weer vast te zitten voor het schenden van die proeftijd en In december 2014 kwam Meek wederom op vrije voeten, opnieuw met een proeftijd boven zijn hoofd.

Onlangs belandde Meek opnieuw in de rechtszaal toen bleek dat hij opgetreden had in steden waar hij door zijn proeftijd geen toestemming voor had. Daarnaast leverde de rapper een neppe drugstest in. Een aantal bronnen claimen zelfs dat Meek, hilarisch genoeg, water gebruikte voor zijn urine test.

Vandaag oordeelde een rechter in Philadelphia dat Meek inderdaad de regels van zijn proeftijd had overtreden en de kans bestaat nu dat hij opnieuw vast komt te zitten. Op 5 februari 2016 komt de definitieve uitspraak. Over zijn toekomstige optredens was de rechter verder ook heel duidelijk, deze zijn met directe ingang allemaal gecanceld.

Reporter Bobby Allyn was aanwezig in de rechtszaal en maakte verslag van wat er gebeurde.

?. The DA ain’t gonna stop man. She tryna get #meekmill in jail.

Een video die is geplaatst door DJ Akademiks (@iamakademiks) op

The judge says no performances for #meekmill … She tryna stop the paper. He can’t perform until February when it’s sentencing

Een video die is geplaatst door DJ Akademiks (@iamakademiks) op

18 December