Megan Thee Stallion is geruchten zat: “B*tch you going to jail”

Afgelopen zomer zou Megan Thee Stallion bij een uitgelopen ruzie meerdere keren in haar voet geschoten zijn door Tory Lanez. Sindsdien krijgen beide partijen veel kritiek over zich heen. Naast het commentaar dat ze van andere krijgen, hebben ze ook veel over elkaar te vertellen.

Tory Lanez heeft zijn album Daystar aan Megan toegewijd en Megan heeft op haar beurt, op haar debuutalbum Good News ook shots naar Tory gedaan.

Tory ontkent de schietpartij maar er zijn wel berichten gelekt, waarin hij de dag na de schietpartij zijn excuses aanbiedt. Momenteel is hij op borgtocht vrijgelaten, maar moet hij wel bij Megan uit de buurt blijven.

De situatie tussen de twee blijft maar besproken worden en zo ook vannacht, toen er nieuws werd uitgebracht over dat de aanklacht tegen Tory ingetrokken zou zijn. Dit bleek echter niet te kloppen en Megan zocht Twitter op om haar frustratie te delen.

In haar Tweets vertelt ze door het schietincident nu een trauma te hebben en zegt ze het zat te zijn om er telkens mee geconfronteerd te worden. Ze richt zich verder op Tory Lanez, waarbij ze hem een abuser noemt en zeker weet dat hij de gevangenis zal ingaan. Als Tory schuldig wordt verklaard heeft hij kans op maximaal 23 jaar gevangenisstraf.

Bekijk Megan haar tweets hieronder.

More Stories
Zlatan Ibrahimović en Dsquared2 slaan handen ineen voor nieuwe ICON collectie