Melodee over de muziekindustrie

Het gloednieuwe Buma Rotterdam Beats staat klaar om los te barsten. Volgende week wordt tijdens de eerste editie van Buma Rotterdam Beats in het laatste weekend van november (26 en 27 nov.), op omvangrijke wijze de grootstedelijke muziekcultuur gevierd, met een flitsende combinatie van optredens, een awardshow, feesten, paneldiscussies, debatten en workshops.

Overdag vindt in het oude Lantaren/Venster aan de Gouvernestraat een tweedaagse industry conference plaats met talloze seminars, workshops en Q&A’s met sleutelfiguren uit binnen- en buitenland, zoals Kees de Koning (Top Notch), Keith Harris (manager Stevie Wonder), Jiggy Djé (Noah’s Ark), Don Robinson (Interscope). Op zaterdag vindt tijdens de industry conference het onderdeel ‘Next Beats’ plaats, een speciaal programma dat een brug slaat tussen opkomend talent en gevestigde artiesten en insiders uit de muziekindustrie. Ieder avond zal feestelijk worden afgesloten. Zie het volledige programma op www.buma-rotterdam-beats.nl.

La Melodia / MC Melodee is tijdens Buma Rotterdam Beats te zien op zaterdag 27 November in Rotown. Verder doet ze tijdens de conferentie een boekje open over haar succes in Japan en geeft ze haar visie op de Nederlandse (urban) muziekscene in ‘The European Urban Culture Today‘.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

18 November

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.