Memphis steunt Quincy Promes: ‘Mensen veroordelen je zonder dat er strafbare feiten zijn bewezen’

Memphis Depay staat achter Quincy Promes, die momenteel o.a. door het OM wordt vervolgd voor poging tot moord op zijn neef. De oud-Ajacied die tegenwoordig bij Spartak Moskou voetbalt wordt verdacht van tal van zaken, maar op sportief gebied gaat het daarentegen heel goed met de Nederlandse aanvaller.

De Amsterdamse vleugelaanvaller heeft een belangrijk aandeel gehad in de bekerwinst van Spartak Moskou. De Nederlandse aanvaller maakte in de finale tegen Dinamo Moskou de winnende treffer en zijn boezemvriend en collega-voetballer is daar trots op. “Trots op het feit dat je staande blijft terwijl mensen die niets van je privé leven afweten je veroordelen zonder dat er strafbare feiten zijn bewezen. Er word van alles gezegd, maar je bent er en je doet je ding heavy,” Hiermee lijkt de Oranje-spits te refereren naar het steekincident.

Hij vervolgt zijn post met het volgende: “Ik weet wat deze prijs voor je betekent en wat je er voor hebt moeten doen dit seizoen en dan scoor je ook nog de winnende goal! God protect my brother and clear his paths, for he is your child!” Bekijk het bericht van FC Barcelona aanvaller hier.