Met de nieuwe UE Roll draadloze speaker is het altijd en overal turn up time


Het is weer zomer dus wil je het liefst zoveel mogelijk buiten zijn. Deze vakantie wil je natuurlijk flexen in het park, hangen in het zwembad en chillen op het strand. Als muziekliefhebber moet je wel kunnen genieten van de nieuwste tracks. Alleen is het geluid van je telefoon gewoon niet goed genoeg om je die juiste feeling te geven.

UE ROLL Family

Dat is waar Ultimate Ears om de hoek komt kijken met hun nieuwe UE ROLL. De ovaalvormige draadloze speaker zorgt ervoor dat overal een turn up georganiseerd kan worden. Letterlijk overal, want de 360-graden speaker is waterdicht, dus ook in het zwembad of de zee te gebruiken. Je bevestigt de box simpel aan je zwemoutfit, aan je fiets, je backpack of je legt hem naast je neer en begint je eigen feestje waar en wanneer jij dat wilt! Met een batterij die 9 uur meegaat hoef je voorlopig niet naar huis. Party on!!

Over een party gesproken, UE gaf een feest naar aanleiding van de UE ROLL. Aan het water, met wat te eten, een drankje en van alle kanten muziek uit verschillende UE boxen werd het een gezellige avond. UE maakte er een echte fissa van en gaf iedereen de kans om zijn eigen muziek te draaien op de draadloze boxen die verspreid stonden over de hele locatie.

De UE ROLL is binnenkort verkrijgbaar bij verschillende on- & offline verkooppunten van Ultimate Ears. Voor meer info kun je hier terecht. Houd Puna.nl in de gaten, want tegen die tijd mogen we maar liefst 2 exemplaren van de UE Roll weggeven!

UE ROLL_Bike2 UE ROLL_Surf

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

6 July

0 comments

Leave a Reply

Laat als eerste een comment achter

avatar
500
 
wpDiscuz