🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Met Favor los je de eeuwige discussie op – ben jij echt zo fashionable?

Het moment dat je opstaat begint het eigenlijk al; wat ga je vandaag aantrekken? Je hebt wat outfits in gedachten en kiest er eentje uit. Na een blik in die spiegel ben je overtuigd. Nog even snel een snap of een post op insta en je dag kan beginnen! Je krijgt likes van vrienden en bekenden, maar zijn dit dan likes voor je outje?

Favor geeft jouw directe insights op jouw stijl ten opzichte van de stijl van anderen. Hoe dat werkt? Door challenges aan te gaan met je vrienden (om voor eens en altijd te bepalen wie zich het beste kleedt) of met random gebruikers. Je gooit een foto van jouw outje in de Favor app en laat andere gebruikers jouw stijl beoordelen. Wordt jij eerste in de challenge of kleden andere gebruikers zich beter? Een dergelijke challenge duurt 2 tot 48 uur, na afloop van de challenge krijg je direct te zien of en hoe jouw stijl zich staande houdt ten opzichte van die van anderen.

De uitslag van de challenge komt vijf seconden in beeld, niks geen likes, niks geen comments. Daarnaast kun je niet te lang juichen of bij de pakken neer gaan zitten, want de volgende challenge staat alweer voor de deur. Bovendien vertegenwoordig je niet alleen jezelf met je stijl, maar moet je ook de eer van je stad hoog houden. Voor je de app kunt gebruiken, vink je namelijk aan uit welke stad je komt waardoor je account gekoppeld wordt aan je hometown. Op die manier wordt er ook gekeken naar welke Nederlandse stad het meest fashion-minded is. Niet uitgekozen door vage mode-experts, maar door jou: de gebruiker van Favor.

Het doel van de app? Inspireren, trends ontdekken, je eigen stijl beter leren kennen en een klein stukje rivaliteit natuurlijk. Gezien de enorme hoeveelheid inspiratie-posts, stijl gerelateerde hashtags en busladingen Pinterest-boards zagen de makers van Favor door de bomen het bos niet meer wat betreft mode op het web.
Oohja! Vind je al die fashion-minded people om je heen nou interessant? Als je iemand zijn style tof vindt en je wilt meer van deze Favor gebruiker zien, dubbel tap op de foto en stuur een social swap request. Als de andere user jouw verzoek dubbel tapt dan kun je kanalen met elkaar uitwisselen. Swap je Instagram, je Snap, je favoriete webshop of je eigen YouTube kanaal. You name it, you share it.

Think you got the sauce en ben je benieuwd geraakt naar Favor? Je kunt de app downloaden in de App Store en in Google Play. De website van Favor vind je hier.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

20 November

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X