Michael B. Jordan en Lori Harvey bevestigen relatie

Er gingen al langere tijd geruchten rond dat Michael B. Jordan en Lori Harvey aan het daten waren, maar nu lijkt het officieel. Het tweetal heeft namelijk beiden een romantische foto geplaatst van hun samen op Instagram. De 33-jarige acteur en Lori Harvey werden een paar maanden geleden voor het eerst samen gespot op het vliegveld van Atlanta. Daarna werden ze opnieuw samen gezien tijdens de feestdagen in Salt Lake City, waar ze Oud en Nieuw gevierd zouden hebben.

De dochter van Steve Harvey had een paar jaar geleden nog een relatie met de oranje-spits, Memphis Depay. Drie jaar geleden raakten ze verloofd, echter hield de relatie niet stand. Niet veel later maakten ze er een einde aan. Daarna had de dochter van Steve Harvey nog verschillende relatie met artiesten als Future, Trey Songz, Diddy en King Combs (zoon van Diddy).

Acteur Michael B. Jordan werd onlangs door ‘People’ uitgeroepen tot de meest sexy man van 2020. Niet iedereen is er even blij mee dat de 33-jarige acteur van de markt is. Check de reacties op twitter hieronder.

More Stories
Nas zegt geen concurrentie te voelen van nieuwe generatie rappers: ‘There’s no one keeping me up at night’