Michael Bryan – Hier bij mij

artworks-000057509867-aqktug-t500x500

Vandaag brengt de Nederlandse R&B/Soul zanger Michael Bryan zijn nieuwe track ‘Hier bij mij’ uit. Het nummer is onderdeel van een verzamel EP met R&B nummers met pop en soul invloeden van Michael Bryan die spoedig uit zal komen. Beluister en download de track hieronder.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

11 September

1 comment

One response to “Wunderskid – On It ft. Jowners”

  1. cees koldijk says:

    Hallo,
    Nav de schietpartijen op Wittenburg en Kattenburg mag ik van de gemeente een festival organiseren op Wittenburg op 23 september 2018 . Ik vind dat Janse daar bij ook moet zijn voor een klein optreden. Ik heb alleen zijn contact gegevens niet. Wie kan mij helpen? Gr Cees Koldijk

Leave a Reply

Your email address will not be published.