🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Michael Jackson opnieuw beschuldigd van seksueel misbruik in Leaving Neverland docu


De documentaire Surviving R. Kelly heeft veel stof doen opwaaien en is voor veel mensen de druppel geweest in hun mening over de zanger. Het lijkt er nu op dat er opnieuw een docu onderweg is die de muziekscene op z’n kop gaat zetten. In de documentaire Leaving Neverland staan twee mannen centraal die zeggen langdurig misbruikt te zijn door de in 2009 overleden popster.

Neverland is het landgoed waar Jackson woonde tussen 1988 en 2003 en in de tijd zou de Thriller zanger een langdurige “relatie” aangegaan zijn met de toen 7- en 10-jarige jongens en hun families. In de docu vertellen de mannen wat ze hebben meegemaakt. Leaving Neverland gaat eind deze maand in première op het filmfestival Sundance en zal daarna uitgezonden worden op HBO en Channel Four.

De vertegenwoordigers van de erfgenamen van Jackson noemen de film in een verklaring “een schandalige poging om geld te verdienen over de rug van Michael Jackson”. De megaster werd al vaker in verband gebracht met kindermisbruik, maar werd tot nu toe altijd vrijgesproken.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

10 January

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X