Migos krijgt het aan de stok met Joe Budden en Chris Brown bij de BET Awards


De mannen van Migos waren gisteravond te gast bij de BET Awards waar ze de prijs voor beste groep mee naar huis mochten nemen. Voordat het spektakel begon nam het trio plaats op de rode loper voor het programma Everyday Struggle met Joe Budden en DJ Akademiks.

De opmerking van Akademiks over Takeoff die niet op Bad & Boujee staat schoot bij de rapper in het verkeerde keelgat. Toen Akademiks de situatie probeerde te sussen door Migos één van zijn favoriete groepen te noemen, stond Joe Budden op en liet zijn mic op de grond vallen.

Het T-Shirt trio zag dit als disrespect en stond gezamenlijk op. Het werd een dreigende situatie en de beveiliging moest eraan te pas komen. Check de beelden hieronder.

Hier bleef het niet bij, wat Migos betreft. Na de awardshow was er een afterparty waar de nieuwe video van Future en Chris Brown geprimeurd werd. Getuigen melden aan TMZ dat iemand van Brown z’n crew Quavo geduwd heeft en een ander Migos lid vervolgens verhaal ging halen. Hij zou echter een klap gekregen hebben. Het Gwinnett County trio ging daarna achter Chris Brown aan en omsingelde zijn auto. Uiteindelijk verscheen de politie en ging iedereen weer zijn eigen weg.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

26 June

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.