Mike Tyson voelt zich schuldig na overlijden 2Pac

Mike Tyson is een van de meest legendarische vechters aller tijden. Zo heeft hij tijdens zijn actieve bokscarriere vele populaire vrienden gemaakt. De legendarische rapper 2Pac was daar een van. Voor de mensen die er niet van afweten, Iron Mike zal altijd worden gelinkt aan de dood van 2pac. De rapper kwam op de avond dat hij neergeschoten werd namelijk van een gevecht van Mike Tyson. De legendarische heavy weight vechter nam het destijds voor de titel op tegen Bruce Seldon.

Mike Tyson heeft zich in het verleden regelmatig uitgesproken over de dood van 2Pac, maar deed dit onlangs weer in een interview met VladTV. De oud-bokser kon zijn tranen niet in bedwang houden. Hij voelt zich namelijk nog steeds schuldig, omdat hij hem bovendien forceerde om te komen naar het gevecht. Hij geeft aan dat 2Pac wellicht nog had geleefd als hij hem met rust had gelaten die avond.

“I feel a little guilty about him coming to the fight and me pressuring him, I was supposed to go out with him that night. I promised to go to the 662 with him that night but I just had a little baby and her mother was provoking me to stay home so I stayed home.”

More Stories
Kodak Black shockeert fans met nieuwe tatoeages op zijn oogleden