Ministerie van Apenzaken opent deuren

Het Ministerie van Apenzaken is een ministerie van de oude stempel, waar hard werken en veel papierwerk hoog in het vaandel staan. ’s Avonds echter gaat het licht uit en de spot aan, en kan de apenkooi los.

De ministers en beambten van het Ministerie van Apenzaken trekken halve liters open, installeren de studio en uiten alles wat zich bezig houdt op de microfoon.

Dankzij de vele diplomatieke betrekkingen van het Ministerie van Apenzaken hebben zij de hand weten te leggen op beats van voornamelijk lelijke Amerikaanse producers, maar ook eigen apen werden in de studio aan het werk gezet om muzikale hoogstandjes voor te schotelen aan de hongerige apen.

Deze apen, met illustere namen als onder meer Paradize, Dicecream, Nick van de Kaart en Bobby Bastard behandelen vele onderwerpen, uiteenlopend van drankmisbruik tot verloren liefdes. De liefde voor muziek ontbreekt in ieder geval niet bij de in totaal 36 rappende en zingende apen op de mixtape.

De mixtape wordt gehost door Jissis van Beuk-er-in en is aan elkaar gemixt door opper-gorilla Bobby Bastard en zijn rechterhand VluggeJapie van E-Ville Media.

De gehele mixtape is vanaf nu gratis hier te downloaden…

Bekijk de tracklist op de vervolgpagina.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

29 January

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.