Mixtape: Sucka Free (Artwork & Tracklist)

Op zaterdag 2 juni organiseren wij van Puna.nl in samenwerking met Patta, Bassline en Murda Turk een speciale avond in de Amsterdamse Paradiso: “Sucka Free“. Aangezien wij deze mindstate niet alleen uitdragen, hebben wij een aantal dope rappers bereid gevonden om ook een Sucka Free mixtape samen te stellen. En wat is nou een betere dag voor de release van deze mixtape dan 2 juni?!

Sucka Free zal nieuwe tracks bevatten van onder andere Kleine Viezerik, Dio, Sjaak, Feis, Scarface, Faberyayo, Hydroboyz, The Opposites, Dion Masé, Lange Frans en natuurlijk mede organisator Murda Turk. De volledige Sucka Free tracklist vind je hieronder. Blijf de Puna en Patta sites in de gaten houden. De komende week zullen wij steeds meer over Sucka Free bekend maken.

Kaarten voor het Sucka Free event op 2 juni vind je hier. Vanaf 19:00 zijn er optredens van Kubus & Rico, Murda Turk, Hef, Hydroboyz, Keizer en The Xperience, Kubus & Sticks, Fresku en Adje & Reverse. De Amerikaanse producent Aarab Muzik trapt het aansluitende Bassline feestje af, waar ook DJ’s Vic Crezeé, FS Green en Abstract zullen draaien. Sennheiser is ook aanwezig met een speciale gamers lounge! Op die datum kun je ook in de Amsterdamse Paradiso terecht voor een fysiek exemplaar van de tape en een speciaal Sucka Free t-shirt.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

22 May

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.