Mixtape: Tyga – Well Done 4

YMCMB artiest Tyga brengt vandaag de vierde editie van zijn ‘Well Done’ mixtapeserie uit. De mixtape bedraagt gastbijdrages van onder andere Lil Wayne, Meek Mill, Fabolous, Pusha T, French Montana en Chris Brown.

Tracklist Well Done 4:

01. Word On Street
02. Bang Out
03. Back 2 Basics
04. Good Day Feat. Lil Wayne & Meek Mill
05. Young Kobe
06. Day One
07. Maniac Feat. Fabolous
08. Pressed Feat. Honey Cocaine
09. When To Stop Feat. Chris Brown
10. The Letter Feat. Esty
11. Wake Up In It Feat. French Montana, Mally Mall & Sean Kingston
12. Versace Versace
13. Jumpin Like Jordan Feat. Migos & Rich The Kid
14. Throw It Up

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiƫle playlist op Spotify.

9 December


Leave a Reply

Your email address will not be published.