MocroManiac kondigt na roerige periode solo EP met Top Notch aan

mocromaniac1
MocroManiac vertelt in een gesprek met Noisey dat hij zich na een roerige periode nu weer wilt focussen op nieuwe muziek maken.

Die periode begon toen hij uit de formatie Hydroboyz stapte. Vlak nadat Hydro vrij kwam stapte RQS al uit de groep en volgens MocroManiac was het vanaf dat moment niet meer hetzelfde. Na uitvoerig gesproken te hebben met Hydro, besloot ook hij Hydroboyz achter zich te laten en solo verder te gaan.

Beef:

Wat volgde was de track ‘Net Als Mij‘ waarop F.I. uithaalt naar ondere andere MocroManiac. Daarop volgde verschillende interviews van beide kanten en had iedereen wel een mening over de rapper uit Kraaiennest. “Je bent in deze tijden niet relevant als je niet over MocroManiac praat, daar lijkt het een beetje op” vervolgt Maniac als hem wordt gevraagd wat hij van de rol van Lexxxus in de hele situatie vindt. “Ik ben ook maar een mens” voegt hij er nog aan toe. De hele situatie laat hem niet koud, maar reacties zal men enkel nog horen via zijn muziek.

Muziek:

En muziek is waar hij nu mee bezig is. Momenteel werkt hij aan een nieuwe solo EP. Het is zijn eerste solo project sinds zijn mixtape ‘Maniac4President‘ waarop hij over bestaande beats rapte. De nieuwe plaat zal echter origineel materiaal zijn en zal 8 tracks bevatten zonder gastoptredens. De EP zal uitgebracht worden via Top Notch. “Hij komt er snel aan, we zijn ermee bezig.” aldus Maniac.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

16 September

0 comments

Leave a Reply

Laat als eerste een comment achter

avatar
500
 
wpDiscuz