Moeder van meisje uit video waarvoor leden SFB vast zitten trekt aangifte in

sfb-cashikuit
De moeder van het meisje waar leden van SFB seks mee op film zouden hebben gehad heeft de aangifte tegen de mannen ingetrokken. Dit meldt de NOS, die een verklaring van 1 januari 2017 zou hebben ingezien.

De moeder deed bijna twee jaar geleden aangifte tegen de leden van de Haagse groep nadat er een seksvideo met haar, toen 15-jarige dochter, op internet verspreid werd.

Momenteel zitten Frenna, KM en Priceless, afzonderlijk van elkaar, nog vast en afgelopen woensdag werd bekend dat hun voorarrest met 30 dagen werd verlengd.

De moeder zelf wil niet reageren laat de NOS weten, maar mensen om haar heen vertellen dat ze “geschrokken en aangedaan is door de ophef en hernieuwde aandacht voor de zaak”. Ook het meisje zelf laat weten niet blij te zijn met de arrestatie en de publiciteit.

Er gaat momenteel een voicememo van haar rond waarin ze zegt: “We zijn in onze puberteit, toch? Ik hoop dat alles stopgezet wordt, want dit kan een heel andere kant op gaan. Ik hoop dat alles rustig wordt en iedereen gewoon zijn leven door kan leiden. Klaar, punt uit.”

Ondanks het intrekken van de aangifte blijven de mannen nog wel verdacht, maar hun advocaat denkt nu wel meer mogelijkheden te hebben om de detentie aan te vechten. Meer wil hij niet zeggen over de zaak op dit moment.

Bron: NOS

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

6 January

1 comment

Leave a Reply

1 Comment Aan "Pusha T werkt samen met Adidas voor nieuwe EQT Ultra Boost"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Marleen
Gast
Marleen

Ben echt fan van adidas, trouwens je kunt via https://www.spydeals.nl/adidas/kortingscode altijd een code vinden voor extra korting!

wpDiscuz