Mohamed Ihattaren gearresteerd vanwege ernstige bedreiging

Het gaat van kwaad tot erger met Mohamed Ihattaren. De voetballer die in januari als het goed is terugkeert naar zijn club Juventus is zojuist gearresteerd in Utrecht, zo meldt de Telegraaf. Hij zou gearresteerd zijn bij een huis in Utrecht, waar hij opgepakt werd door agenten in burger en agenten in uniform. Het is nu nog niet duidelijk wie hij bedreigd zou hebben, maar het zou gaan om een ernstige bedreiging.

Nadat de 20-jarige voetballer deze zomer een opleving had bij Ajax ging het bergafwaarts nadat hij zelf bedreigd werd. Vervolgens kwam naar buiten dat hij banden had met criminelen. Ondertussen werden zijn auto en die van zijn broer binnen twee weken van elkaar in de brand gestoken en volgens John van den Heuvel werd die auto regelmatig gebruikt door leden van de zogenoemde ‘mocromaffia’.

Ajax liet afgelopen maand weten dat ze de koopoptie niet gingen lichten en hij dus terugkeert naar Juventus. Sneijder zei nog dat hij Ihattaren ging begeleiden, maar die samenwerking duurde slechts twee weken. Nu is het dus Ihattaren die bedreigingen geuit zou hebben. Terwijl er onderzoek wordt gedaan blijft de voetballer hoogstwaarschijnlijk vast zitten.