Mohamed Ihattaren trakteert zichzelf en doet aankoop van ruim 1 miljoen euro

Wederom een opvallend bericht over Mohamed Ihattaren. De 19-jarige aanvallende middenvelder heeft namelijk onlangs een villa van meer dan een miljoen euro gekocht in Tilburg, zo meldt Story.

Volgens Story zou de voormalig PSV-talent in Tilburg te vinden zijn. Zijn vriendin schijnt daar te wonen. Uit onderzoek van het bovengenoemde blad is gebleken dat de voetballer een villa van ruim 1.025.000 euro heeft gekocht in Tilburg. Een bron laat aan het blad weten: “De woning wordt op dit moment verbouwd, Mo zal hier over enkele weken gaan wonen.”

Mo Ihattaren zou de villa hebben overgenomen van een Tilburgse horecaondernemer genaamd Danny Kovacevic. Echter wilde hij niet reageren over de verkoop van het huis. “Bel me hier niet voor, dat vind ik heel irritant.” Ook Ihattaren had geen behoefte om vragen te beantwoorden. “Waarom bel je mensen uit mijn omgeving? Ik wil dat je de mensen om me heen met rust laat, dat hoeft niet. Jullie zoeken alleen maar heisa, daar ben ik niet van gediend. Begrepen?”

De voetballer kwam recent nog in het nieuws nadat hij besloot van zaakwaarnemer te veranderen. De voetballer laat zich niet meer vertegenwoordigen door de invloedrijke zaakwaarnemer genaamd Mino Raiola. Tegenwoordig laat hij zich begeleiden door Ali Dursun. Ook was de Utrechtse voetballer wekenlang spoorloos en onbereikbaar. Al gaf hij onlangs een teken van leven op social media. Zo is hij weer volop aan het trainen met een personal trainer in de hoop zijn carrière weer op de rit te kunnen krijgen.