Mountain Dew op 28 augustus opnieuw naar Amsterdam met het vetste skate event van Europa

mountaindew
Een jaar na de vorige editie keert Mountain Dew op 28 augustus terug in Amsterdam met het vetste summer skate-event van Europa. Aanstaande zondag vindt de Dew Tour AM Series voor de derde keer plaats in onze hoofdstad. Mountain Dew is als merk al meer dan twintig jaar geworteld in de skateboard- en actiesportscene en drie jaar geleden hebben ze Europa kennis laten maken met Dew Nation’s kijk op de skateboardcultuur.

Tussen 28 mei en 27 augustus zijn er in verschillende steden Bootcamp events, zoals Madrid, Barcelona, Stockholm, Amsterdam en Bristol. De 12 winnaars van deze Dew Tour Bootcamps mogen mee doen aan de Amsterdam Dew Tour Am Series. Alle skaters mogen op 27 augustus meedoen aan de Amsterdamse Bootcamp en de twee beste mogen de volgende dag mee doen aan de series.

De Amsterdam Dew Tour Am Series vindt plaats op 28 augustus tijdens het culturele festival de Uitmarkt. Op die dag worden er onder meer Mountain Dew samples uitgedeeld, prijzen uitgereikt en showen de aanwezige professionele Mountain Dew skateboarders hun beste tricks. Aan het einde van de dag wordt er één winnaar aangewezen die een Dew Tour Pro skateboarding event in de Verenigde Staten mag bijwonen in 2017.

26 August

X