MP – Ze Wilt Me Niet

MP MGR

MP van het Rotterdamse label Rottz dropte vandaag de single ‘Ze Wilt Me Niet’. De track is afkomstig van zijn aankomende project ‘Echte Muziek’. Beluister de track hieronder.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

20 November

5 comments

Leave a Reply

5 Comments Aan "MP – Ze Wilt Me Niet"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
jack
Gast
jack

wat een pannekoek die mp stop met rappen of wat jij het ook noemt pfff

Day one
Gast
Day one

Ik zal je zeggen deze beat is al opgenomen door me broeder Ricks, en hij heeft hem doodgemaakt, maar omdat deze bolle Mp er niet tegen kan dat die track hard is heeft ie ze eigen liedje van gemaakt en hij heeft die beat verkracht want in zijn hoofd denkt hij dat het een goeie nummer is..

Real nigga
Gast
Real nigga

Wauw man dat er nog mensen zijn die zo doen

Roffa
Gast
Roffa

Ik denk dat hier nog een echt ruzie over gaat komen netals hoe het in amerika gaat met zulke dingen, weet je wat het is mijn mening je kan niet een beat ook op gaan spitten en denken dat het kan, nee man deze dingen zijn bitch made

Reinier
Gast
Reinier

Jammer jammer dat mensen altijd negatief zullen blijven. No life!!! Prod by MP dan is het zijn beat ook blijkbaar!! Wat een klagers zonde van jullie tijd mensen

wpDiscuz