Mr. Probz belandt op nieuwe plaat 50 Cent

Mr.Probz in Amsterdam
Dat de carriere van Mr. Probz aardig in de lift zit is voor niemand een geheim. Na lang aan de weg te hebben getimmerd geniet hij al ruim een jaar van de successen van zijn single Waves, die op dit moment in Engeland op de nr. 1 positie staat in de hitlijsten. Het succes is de man uit Zoetermeer niet in de kouwe kleren gaan zitten want het ziet er naar uit dat zijn bekendheid nog meer zal toenemen na 3 juni a.s. Dan verschijnt namelijk het album ‘Animal Ambition‘ van 50 Cent en de populaire rapper liet zojuist via Instagram weten dat niemand minder dan Mr. Probz één van de featured guests is op dit langverwachte album.

Mr. Probz’ naam prijkt glansrijk op de zojuist bekend gemaakte tracklist achter het nummer ‘Twisted’. Animal Ambition moet het langverwachte comeback album worden van 50 Cent en zijn eerste sinds zijn vertrek bij Shady/Aftermath. In de afgelopen maand bracht hij al maar liefst zes video’s uit van nummers die op het album staan. Z

animal ambition tracklist
De samenwerking tussen 50 en Probz komt niet helemaal uit de lucht vallen. Eerder werkte hij namelijk al samen met 50’s protege Lloyd Banks op diens vorig jaar verschenen mixtape Failure’s No Option. Probz had ook al contacten met Chris Lighty, de manager van 50 die in 2012 overleed. In het verleden stond hij ook al op het nummer Long Way To Go van Joe Budden, geproduceerd door Soulsearchin’.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

25 April

0 comments

Leave a Reply

Laat als eerste een comment achter

avatar
500
 
wpDiscuz