Mula B reageert bij FunX op de disstrack van Frenna

mulab
Afgelopen vrijdag verscheen de 101Barz van Wilde Westen, waarin Mula B uithaalde naar Frenna. Vervolgens daagde Mula Frenna uit om een disstrack te droppen en vandaag verscheen het nummer 777 van Frenna. Morad en Shay belden Mula B vanavond op om zijn kant van het verhaal te vragen.

Mula vertelde dat zijn diss van afgelopen vrijdag een reactie was op de sessie van Frenna. Verder zegt hij dat het niet tot een vechtpartij zal leiden en hij zijn stadgenoot niet zou slaan als hij hem zou tegenkomen. De meesterplusser zegt ook nog dat hij binnenkort een verrassing voor Frenna heeft en stelde de My Love artiest een aantal vragen naar aanleiding van zijn disstrack:

1. “Wat bedoelt Frenna met “dat ik wil racen zonder waggie”? Hij rapt dat ik geen auto heb. Dat vind ik wel raar, omdat ik al paar jaar een auto heb.”

2. “Frenna zegt dat ik mezelf heb getide of zo. Volgens mij doelt hij op pasfraude. Ik vraag me af wanneer dat is gebeurd, want ik kan me zoiets niet herinneren.”

3. “Hij praat over dat ik gerroes moet halen, maar ik heb nooit van mijn leven gerookt. Dat vind ik ook een raar verhaal. Ik ben heel benieuwd wat hij daarmee bedoelt.”

Beluister het fragment hier.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiƫle playlist op Spotify.

21 November

0 comments

Leave a Reply

Laat als eerste een comment achter

avatar
500
 
wpDiscuz