Murda geeft uitleg over zijn situatie bij Noah’s Ark

Murda is misschien wel de rapper met de meeste streams van Nederland. Hij behaalde ruim 239 miljoen streams dit jaar, maar het grootste deel daarvan kwam uit het buitenland. Terwijl het op muzikaal gebied goed gaat met de rapper heeft hij op persoonlijk vlak een zwaar jaar.

Één van de dingen waar hij mee dealt is zijn labelsituatie. Het is niet helemaal duidelijk wat er precies gebeurd is, maar hij uit al een tijdje zijn frustraties over Noah’s Ark, het label waar hij al sinds het begin aan verbonden is. Vandaag gaf hij in het Turks wat meer duidelijkheid over de situatie.

In het bericht staat dat hij al maanden bezig is om uit zijn deal te komen en dat het niet makkelijk verloopt. Hierdoor kan hij momenteel geen muziek uitbrengen. Zijn fans hebben hem gebracht waar hij is en daarom wilt hij dat zij weten wat er aan de hand is en waarom er nu niks uitkomt. Er komt gauw nieuwe muziek aan en hij bedankt zijn fans aan het einde voor alles. Laten we hopen dat alles zo snel en goed mogelijk opgelost wordt.