Murda Turk – Red Cups ft. Feis & Big 2 (Sucka Free preview)

In aanloop naar het Sucka Free evenement van a.s. zaterdag in de Paradiso geven wij deze week enkele previews van tracks die op de gelijknamige mixtape staan. De eerste preview track is ‘Red Cups’ van Murda Turk, Feis en Big 2. Op de productie van SA Beats is de boodschap van de drie zwaargewichten heel simpel: wat je ook drinkt op hun feestje, drink het uit een rood bekertje!

Vanaf 2 juni is de Sucka Free mixtape online verkrijgbaar. De bezoekers van Sucka Free in de Paradiso kunnen naast een fysiek exemplaar ook een Sucka Free t-shirt bemachtigen als zij komen genieten van de optredens van Fresku, Hydroboyz, Rico, Kubus & Sticks, Adje & Reverse, Hef, Keizer & The Xperience Band en Murda Turk. Sucka Free wordt georganiseerd door Patta, Puna, Bassline en Murda Turk. De live optredens worden gevolgd door de clubavond Bassline, waar naast DJ’s Vic Crezeé, Abstract en FS Green ook producer Araab Muzik een show zal geven. Kaarten vind je bij alle Ticketservice verkoop punten (bijv. Free Recordshop, Postkantoor etc.), maar zijn ook online te bestellen.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

28 May

1 comment

One response to “Slim Kofi – Let Me Take You To Africa ft. Kevcody (prod. YR$ TRLY)”

  1. Chief Beef says:

    Respect voor haar verhaal maar ik vraag me af of het nog wel hip hop genoemd mag worden als het zo aritmisch is. Misschien word ik oud, dat kan ook. 🙄

Leave a Reply

Your email address will not be published.