Akwasi en Memphis Depay laten zich niet klein krijgen door kritiek en reageren met nieuwe track Bedankt Voor je Mening

jun 21 , 11:37 MUSIC
schermafbeelding 2024 06 21 om 113905
Akwasi en Memohis Depay zijn dagelijks het mikpunt van kritiek, ongevraagde meningen en racisme. Vandaag spreken ze zich daar tegen uit met de track Bedankt Voor Je Mening.
Al zolang Akwasi een publiek figuur is krijgt hij dagelijks te maken met haatberichten, racisme en bedreigingen. Zijn adres werd zelfs online gezet door een glazenwasser en elk publiek optreden zorgt voor een nieuwe golf van haat. Ondertussen blijft hij zich uitspreken tegen racisme en laat hij zich niet klein krijgen.
Ook Memphis Depay krijgt te maken met kritiek en haat. Rond dit EK kan men maar niet ophouden over zijn zweetband. De accessoire die letterlijk ontworpen is voor sporters is volgens een grote groep Nederlanders een roep om aandacht en aanleiding om hem de huid vol te schelden en racistisch te bejegenen vanuit hun veilige kamer op social media. Ook Memphis laat de haat van zich afglijden.

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

Vandaag, op de dag van de wedstrijd tegen Frankrijk, slaan de twee Nederlanders met Ghanese achtergrond de handen ineen op de track Bedankt Voor Je Mening, waarin het duo duidelijk laat weten niets met je mening te doen. Beluister het nummer hieronder.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2023 08 16 om 170547

Ronnie Flex viert succes met villa van ruim een miljoen

NEWS jul 23, 10:47
shutterstock 2205903191

Europese competities en spelersvakbond zijn het zat en slepen FIFA voor de Europese Commissie

NEWS jul 23, 12:44