Normani dropt veelbelovende trailer van debuutalbum Dopamine met o.a. Gunna

mei 23 , 13:57 MUSIC
foto 23 05 2024 om 1242
De voormalige Fifth Harmony zangeres, Normani, heeft zojuist haar album trailer losgelaten. Haar opkomende project, genaamd 'Dopamine', is het debuutstudioalbum van de Amerikaanse zangeres. 
Normani verliet de girlband in 2018 en begon haar solo carrière. Op 1 juli 2018 tweette Normani "I have my album title y’all," terwijl fans enthousiast reageerde in comments. Een jaar later verraste Normani de wereld met haar eerste solo single 'Motivation'. De upbeat hit werd uitgebracht met een bijpassende videoclip, in een Y2K style. Sindsdien heeft de zangeres nog meer singles uitgebracht, waaronder hit 'Wild Side' featuring Cardi B. Deze track heeft ook een remix met Kaytranada. Maar tot de dag van vandaag is er nog steeds geen album te zien.
Daar is zojuist verandering in gekomen, want de zangeres heeft via YouTube een trailer uitgebracht. De titel luidt 'Dopamine (First Dose), een slimme manier om te hinten naar de eerste introductie van het album. In de trailer is ook Gunna te zien, waarmee Normani 4 weken geleden nog de '1:59' single had uitgebracht.
Het album is dus dichterbij dan we denken, met veelbelovende visuals. Verder is er nog geen tracklist gedeeld, maar fans zijn positief en kunnen niet wachten op het aankomende album.
Bekijk de trailer hieronder.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2023 05 14 om 103351

Moordenaar van Pop Smoke is na vier jaar jeugdgevangenis al op vrije voeten

NEWS jun 24, 14:12
Netflix Hacks

Netflix denkt aan gratis abonnement met reclame

NEWS jun 24, 16:31