Na een fantastisch jaar komt Ronnie Flex in 2016 met een nieuw album

ronnieflex

2015 was een ongelofelijk mooi jaar voor Ronell Plasschaert, beter bekend als Ronnie Flex. Zo had hij een groot aandeel op de vele hits van de succesformule ‘New Wave’, Won hij maar liefst 4 XITE Awards, werd hij verkozen tot best geklede man van Nederland door Esquire en was hii daarnaast in 2015 de meest beluisterde Nederlandse artiest op Spotify. Hij wil het succes natuurlijk graag in het aankomende jaar een vervolg geven en kondigde dus een nieuw album aan.

Het wordt het tweede studioalbum van Ronnie nadat hij vorig jaar zijn debuutalbum ‘De Nacht Is Nog Jong Net Als Wij Voor Altijd’ dropte. Op de nieuwe plaat is ook goede vriend Lil Kleine te horen. Wanneer het project precies gaat verschijnen is nog onbekend, maar wel is naar buiten gekomen dat hij zich na het album wat meer op zijn internationale carrière gaat richten. Zo produceerde hij eerder al voor de Amerikaanse pop-sensatie Ariana Grande.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

3 December

6 comments

6 responses to “Na een fantastisch jaar komt Ronnie Flex in 2016 met een nieuw album”

  1. DEWAARHEID says:

    Ik weet echt niet wat jullie hier goed noemen of beste jaar deze man rapt zingt of wat hij dan ook tenminste doet poep. Ik snap wel dat mensen misschien kunnen vinden omdat deze man. Mainstream dinge doet met andere worden deze rapt/zingt wat mensen in nederland willen horen. Met nederlanders bedoel ik dan de blanke tata’s natuurlijk kun je jezelf een succses noemen want over echte problemen en stuggle wilt hij niet nogmaals geen haat maar feit. Er zijn geen radio’s in nederland die zwarte hip hop willen afspelen want nee. Het is allemaal te geweldaddig of niet valt in de smaak bij die blanke tata’s dat is hoe hij nu is waar hij is niet vanwege zijn inzet nee maar wat die blanke nl willen horen.

  2. Koevoet says:

    Krijg het in je kop jij! Ronnie flex is aaan aaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published.