Nabestaanden van 2Pac proberen de verkoop van zijn handgeschreven lyrics tegen te houden

Tupac Shakur
Een aantal dagen geleden meldden wij dat de handgeschreven lyrics van het nummer ‘Catchin’ Feelings’ te koop werden aangeboden voor een bedrag van 38.500 dollar. Het blijkt echter niet zo makkelijk te zijn om aan dit “collector’s item” van Pac te komen: Tupac’s nabestaanden proberen namelijk de verkoop van lyrics te voorkomen en dreigen de verkopers voor de rechter te slepen.

De belangenbehartigers van de rapper die morgen precies twintig jaar geleden is overleden, beweren dat de oud managers en werknemers van Pac veel geld hebben verdient door persoonlijke spullen te verkopen na de dood van de rapper. Zij claimen echter dat zij de rechtmatige eigenaar zijn, omdat Pac of zijn familie de spullen nooit heeft verkocht.

De nabestaanden zeggen dat de mensen die in het bezit zijn van de spullen en deze terugbrengen, zonder te weten dat zij hier onrechtmatig aan zijn gekomen, te belonen. Mensen die zijn gedachtenis echter proberen uit te buiten, kunnen een rechtszaak verwachten.

‘Moments in Time’ eigenaar Gary Zimit, de verkoper van het item, denkt dat de nabestaanden geen rechtmatige claim hebben en verwacht dat de verkoop gewoon door gaat.

schermafbeelding-2016-09-12-om-10-54-30

12 September