Nadat hij hem vorige maand nog knockout sloeg, claimt Game’s manager nu ook Stitches te managen

stitches
We hebben al een tijdje niets gehoord van Stitches nadat hij in december heel wat te verduren kreeg. De beef die Stitches al een tijdje zocht met The Game bereikte een dieptepunt toen hij Game opwachtte bij een club in zijn thuisstad Miami. Het liep anders dan hij verwacht had, want na uren wachten werd hij met één vuistslag knockout geslagen door The Game z’n manager Wack100. Dezelfde nacht nog werd hij gearresteerd en de dag erna door zijn eigen crew in elkaar geslagen.

De hele situatie heeft inmiddels een vreemde wending gekregen doordat Wack100 op zijn Instagram een screenshot plaatste van Stitches, met de tekst; “JUST GOT A CALL FROM A GROWN MAN ON SOME GROWN MAN SHIT … @stitches UNDER NEW MANAGEMENT,” waarmee hij suggereert dat hij de nieuwe manager van Stitches is.

Een aantal dagen nadat Stitches, The Game had uitgedaagd voor een bokswedstrijd vertelde Stitches dat hij er klaar voor was om de beef te laten rusten. Hij zei dat ze zich beide als kinderen hadden gedragen en het lijkt er nu dus op dat hij daad bij het woord heeft gevoegd. Beide rappers hebben verder niet gereageerd.

Wack100-stitches

11 January