NBA Youngboy deelt emotionele boodschap vanuit de gevangenis

Ongeveer een maand geleden werd NBA Youngboy opgepakt in het verkeer van Los Angeles. In de auto werd er destijds tijdens de aanhouding een wapen gevonden. Eerder doken er al enkele foto’s op van de rapper in de gevangenis en nu laat NBA YoungBoy wederom van zich horen middels een boodschap.

Via een fan-account waar de rapper nauw contact mee heeft spreekt hij zijn gevoelens uit. De 21-jarige is alweer in verwachting van zijn 8ste kind en hij vertelt het jammer te vinden dat hij zijn aandacht nu niet goed kan verdelen. “I can leave my kids millions of dollars to divide but I can’t give them the time they truly deserve,”

Hij gaat verder en vertelt zichzelf niet helemaal te begrijpen, hij hoeft hierbij geen medelijden van buitenstaanders, maar vraagt wel of mensen hem met rust willen laten. “i aint looking for you to feel sorry me i just ask for one thing- For you to let me suffer in peace”.

Het einde van het bericht sluit hij af met positieve woorden over de tv-host Wendy Williams, die zich eerder over NBA heeft uitgesproken. In de caption van de post laat hij wel weten dat we aankomende vrijdag nieuwe muziek kunnen verwachten.

More Stories
Ronnie Flex verandert naam