‘Neef van El Chapo’ bedreigt 6ix9ine’s familie in opgedoken voicemail-bericht

Dat Tekashi 6ix9ine zich goed in de nesten weet te werken dat is inmiddels wel bekend. Maar met sommige mensen moet je gewoon geen problemen willen. Vandaag zijn voicemail-berichten opgedoken aan het adres van de rapper. Tekashi zou verschijnen op een evenement van Jose Avila, Avila claimt de neef van El Chapo te zijn. Maar de rapper besloot niet op te komen dagen en dit kostte Avila natuurlijk geld.

Hierop besloot hij een voicemail-bericht achter te laten bij de rapper, in het voicemail-bericht zei hij het volgende:

“His brother lives there. His mother lives there. She don’t even have no f**king papers, I know a lot of government people and I’m going to send his ass to jail if he doesn’t come to Austin, Texas, today. He f**king makes me lose money already. He needs to f***king come and be a fucking man. Or I’ll put his ass in jail.”

Toen er niet op zijn voicemail-bericht werd gereageerd besloot hij de manager van 6ix9ine een berichtje te sturen:

“My uncle [is] in New York. Guzman Loera… My uncle sons control all USA.”

Op het moment dat Jose Avila de berichten naar het management van de rapper stuurde, was hij voorwaardelijk vrij. Mocht Avila de connecties hebben waar hij in zijn berichten over spreekt, dan zou dit op dat moment wel degelijk problemen op kunnen leveren voor de regenboog-rapper. De advocaat van El Chapo heeft inmiddels ook gereageerd op het nieuws, hij zegt geen neef van El Chapo te kennen met de naam Jose Avila.

More Stories
Bekijk hier alvast de aankomende ‘Supreme Nike Air Max 96’