18 jaar nadat Akon aan French Montana een neppe Hublot gaf, herstelt hij zijn fout

jul 12 2023, 16:23 NEWS
hublot
Vandaag deelt French Montana op zijn Instagram een video waarop te zien is dat hij een Hublot krijgt van Akon. Deze kreeg de rapper omdat hij 18 jaar eerder door Akon verrast werd met een Hublot waarvan later bleek dat het niet echt was, maar een replica.
Het incident zou zich in 2005 hebben afgespeeld toen Akon nog één van de heetste artiesten van het moment was en aan het begin stond van de oprichting van zijn eigen platenlabel Konvict Music. Een artiest die toen op het punt stond om bij hem te tekenen was, Young French, later bekend als French Montana. Als verrassing voor bij de signing kocht Akon twee Hublot's, een voor French Montana en één voor zichzelf, alleen beweert Akon niet ervan op de hoogte te zijn geweest dat hij twee neppe horloges kocht.
French Montana, die toen nog aan het begin stond van zijn carrière, ging trots naar zijn juwelier om te checken wat de waarde was van het horloge. Echter bij de juwelier aangekomen kreeg hij te horen dat het horloge niks waard was.

Na jarenlang steeds geconfronteerd te worden met vragen naar de neppe Hublot heeft Akon het incident rechtgezet en French Montana verrast met een echte Hublot.