Aangifte tegen Rico Verhoeven, vechter probeerde oud zakenpartner te vernederen en op zijn knieën te dwingen: “Het was een nachtmerrie”

jun 07 , 16:51 NEWS
schermafbeelding 2024 06 07 om 165032
Rico Verhoeven wordt door zijn oude zakenpartner Tibor Koppers beschuldigd van bedreiging. Koppers, die bekend werd als bodybuilder, heeft aangifte gedaan tegen Rico Verhoeven. De bedreigingen zouden een week geleden zijn geuit door kickbokser tijdens een vechsportevenement in het Wereldmuseum in Amsterdam. Naast Verhoeven, zou zijn manager Karim Erja, ook betrokken zijn geweest.
De ruzie tussen Verhoeven en Koppers zou jaren geleden zijn ontstaan nadat Verhoeven functioneerde als het gezicht van voedingssupplementenbedrijf High End Nutrition Supplements en dit bedrijf failliet ging. Volgens manager Erja is Verhoeven ‘voor tonnen gedupeerd’ door Koppers.
Donderdag 30 mei kwamen Koppers en Verhoeven elkaar tegen tijdens de pre-opening van een tentoonstelling in het Wereldmuseum Amsterdam. Verhoeven was daar aanwezig als eregast, maar zou volgens Koppers hem achter de schermen in een hinderlaag hebben gelokt. Koppers zegt dat hij daar werd vastgepakt en tegen een muur werd gedrukt om daarna uitgemaakt te worden voor ‘een kankeroplichter’ door Verhoeven. Naast Verhoeven zou ook de manager Erja de oud bodybuilder hebben bedreigd. Verhoeven zou zelfs hebben geeist dat Koppers op zijn knieën zou gaan en zijn excuses aanbood.
“Het is een understatement om te zeggen dat ik geschrokken, bang en extreem geïntimideerd was”, is te lezen in de aangifte van Koppers.
De manager van Verhoeven vindt het ‘niet eens een storm in een glas water’. “Wij en negentien andere schuldeisers zijn gedupeerd, en de rechter heeft het bedrijf failliet verklaard. We zijn het geld kwijt, prima. Voor ons is de kous af, maar het stak Rico dat Koppers, die hij na de rechtszaak niet meer had gezien, smalend lachend rondliep op die pre-opening,” legt de manager uit. “Rico heeft Koppers aangesproken en gezegd dat hij na zijn zakelijke fratsen op zijn minst fatsoenlijk sorry zou kunnen zeggen. Dat hij dan echt een vent zou zijn, in plaats van met een lach op zijn gezicht langs te lopen.”

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2023 05 14 om 103351

Moordenaar van Pop Smoke is na vier jaar jeugdgevangenis al op vrije voeten

NEWS jun 24, 14:12
Netflix Hacks

Netflix denkt aan gratis abonnement met reclame

NEWS jun 24, 16:31