AI of niet? Gelekte disstrack van Drake houdt de gemoederen flink bezig

apr 13 , 20:53 NEWS
schermafbeelding 2024 03 04 om 150027
Nadat J. Cole zijn excuses aanbood voor zijn Kendrick Lamar diss, zijn alle ogen gericht op Drake. De gehele hiphopminnende gemeenschap wacht op een reactie van Drake, die reageert op Kendrick zijn Like That verse van het We Don't Trust You album van Future & Metro Boomin.
In plaats van een disstrack van Drake verscheen het tweede album van Future & Metro Boomin, met daarop A$AP Rocky en The Weeknd die uithalen naar Drake en zelfs een verse van J. Cole. Het is inmiddels dus Future, Metro Boomin, Kendrick Lamar, A$AP Rocky, The Weeknd, Rick Ross en NAV tegen Drake, die inmiddels J. Cole verloren is aan zijn zijde.
Vandaag is er een track online verschenen, waarvan wordt gezegd dat het de reactie van Drizzy is. Er bestaat online echter wat onenigheid over het nummer. Zo zijn er mensen die denken dat het AI is, maar ook mensen die geloven dat het echt is. Daarnaast is er een groep mensen online die vinden dat Drake gehakt maakt van iedereen, terwijl er ook veel mensen zijn die denken dat die niet genoeg is om met name met Kendrick af te rekenen.
In de track verwijst Drake naar de collabo's die Kendrick heeft gedaan, terwijl Drake wordt gezien als een popster: "Maroon 5 need a verse you better make it witty, then we need a verse for the swifties." Ook reageert hij op de number one fan line van Future: "I could never be nobody number one fan, your first number one had to put it in your hands, you boys can’t get booked outside America for none, Im the hit-maker y'all depend on."
We verzamelden enkele reacties en die zie je hieronder.
Update: De officiële versie is opgedoken.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Drake said : can’t believe he jumping in this nigga turnin 50, every song that made it on the chart he got from drizzy, worry bout whatever going on with you and diddy. 😮‍💨😮‍💨😮‍💨 Rick Ross on the phone with his team when he heard drake diss drop:

5.1K
Reply

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…