Ajax presenteert nieuw shirt met nostalgisch detail, maar fans zijn niet tevreden: "Ajax onwaardig shirt"

jul 05 , 11:16 NEWS
schermafbeelding 2024 07 05 om 112745
Ajax speelt vanmiddag hun eerste oefenwedstrijd van het seizoen tegen Pec Zwolle, maar voordat het zover is presenteert de club uit Amsterdam het nieuwe thuisshirt.
Het eerste dat opvalt aan het shirt is de kraag. Na jaren is er weer een duidelijke kraag aan het shirt toegevoegd, zoals we dat zagen in de jaren met Suarez, Van der Vaart en Arveladze. Dit jaar is er ook een knoop aan het shirt toegevoegd, waardoor het veel weg heeft van een polo.
De kraag en de voorkant van het shirt zorgde bij veel fans in eerste instantie voor enthousiasme, totdat men doorkreeg dat de achterkant van het shirt op de eerste foto's niet te zien is. De fans denken dat dit bewust gedaan is, want toen de foto's van het shirt lekten was er flink wat commentaar op de achterkant.

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

De rode baan op de achterkant van het shirt stopt een aantal centimeter vanaf de onderkant en niemand lijkt te begrijpen waarom. Het onbegrip komt voor een deel voort uit het commentaar dat er werd geleverd op het shirt van vorig jaar. Ook daar werd geklaagd op de rode baan die niet doorliep, dus de fans begrijpen niet dat adidas en Ajax dit jaar weer dezelfde fout maken. Check het shirt en een aantal reacties hieronder.

HET LAATSTE NIEUWS

yamal

17-jarige Lamine Yamal viert EK winst met de onthulling van zijn vriendin

NEWS jul 16, 18:26
shutterstock 2346419275

Slecht nieuws voor Andrew Tate: Uitspraak dat Tate Roemenië mocht verlaten teruggedraaid

NEWS jul 16, 17:39
schermafbeelding 2024 07 17 om 130609

De man achter A Jewellers vertelt het verhaal van de 'million dollar chain' van Burna Boy

NEWS jul 17, 12:49