Ajax-trainer Schreuder reageert voor het eerst op vertrek Daley Blind: 'Het is normaal dat je niet blij bent als je niet speelt'

jan 06 2023, 15:09 NEWS
Schermafbeelding 2023 01 06 om 144941
Ajax trainer Alfred Schreuder heeft vandaag voor het eerst gereageerd op het vertrek van Blind. Schreuder geeft in de persconferentie aan dat hij geen contact meer heeft gehad met Daley.
"Nee, ik heb hem nog niet gezien," legt Schreuder uit. "Hij is wel nog bij ons op het trainingscomplex geweest, maar ik heb hem zelf niet gezien. Of we niet meer met elkaar door konden? Ik denk dat we daar van weg moeten blijven. Er is een keuze gemaakt, hij heeft ergens om gevraagd. De club is met Daley in gesprek gegaan en dat resulteerde in een hele mooie transfer naar Bayern München voor hem."
"Wij willen ook gewoon graag verder. Ik heb de laatste weken andere keuzes gemaakt, dat heeft het proces misschien wel iets versneld," vervolgt Schreuder. "Of hij niet kon leven met die keuzes? Dat weet ik niet, dat moet je aan hem vragen. Hij heeft het niet laten blijken, hoe zou Daley dat moeten laten doen dan? Ik vind het ook normaal dat je niet altijd blij bent als je niet speelt. Ik denk dat we er genoeg over gezegd hebben."
Gisteren werd bekend dat Daley Blind een nieuw contract getekend heeft bij Bayern München. Ook Schreuder heeft dit nieuws meegekregen en reageert hierop, "Prachtige club voor hem en één van de grootste clubs van de wereld denk ik." Op de vraag of hij verbaasd was over de transfer zegt hij het volgende, "In eerste instantie wel natuurlijk. Hun zullen hun redenen hebben gehad om hem erbij te nemen en het is natuurlijk in balbezit een uitstekende speler."

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

shutterstock 2419988499

Het gelekte thuisshirt van Ajax kan rekenen op een stortvloed aan negatieve reacties

NEWS mei 05, 13:07
schermafbeelding 2024 05 05 om 113546

Metro Boomin reageert op Family Matters disstrack en openbaart e-mail waarmee Drake Like That van de radio wilde houden

NEWS mei 05, 11:07
schermafbeelding 2024 05 05 om 130249

Zwevende schapen, gewelddadige kippen en losse ledematen in bloederige nieuwe trailer van The Boys

NEWS mei 05, 12:52