Alsof J. Cole z'n week nog niet slecht genoeg was, vergeet hij ook nog zijn tekst bij verrassingsoptreden

apr 11 , 15:56 NEWS
schermafbeelding 2024 04 11 om 164957
Nadat Kendrick Lamar zijn pijlen richtte op Drake en J. Cole op het album van Future en Metro Boomin, besloot J. Cole afgelopen vrijdag zijn mixtape Might Delete Later te droppen. De plaat sloot af met de disstrack 7 Minute Drill waarin Cole reageert op Kendrick.
Zondagavond bood Cole echter zijn excuses aan voor de disstrack. Hij voelde zich onder druk gezet om een disstrack uit te brengen en stond er niet achter. Hij zegt zelfs dat hij het nummer offline wil halen en niet zal reageren als Kendrick hem nog een keer disst.
Later deze week dook Cole op bij een optreden van zijn artiest Bas. De bijdrage van J. Cole was een verrassing, maar het ging niet helemaal volgens plan. Toen hij opkwam voor hun samenwerking Tribe uit 2018 raakte Cole de weg kwijt. Hij wist de lyrics niet meer en vroeg het publiek om hulp. De fans deden wat ze konden, maar het mocht niet baten.
Al met al was het een pijnlijke week voor J. Cole en zijn fans, die hun favoriete rapper van een voetstuk zagen vallen. Alle ogen zijn op dit moment gericht op Drake, die naar verluidt deze vrijdag met een reactie komt op Kendrick. Overigens wordt er ook reikhalzend uitgekeken naar het volgende album van Future en Metro Boomin dat morgen uitkomt. Het is in ieder geval oorlog en J. Cole is het eerste slachtoffer.