Andrew Tate gaat op oorlogspad en richt zijn pijlen op Juice WRLD en zijn fans: "F****** mindless"

mei 02 , 16:26 NEWS
shutterstock 2346419275 2 65859bfbe960c
Andrew Tate staat er om bekend dat hij vaak controversiële dingen in de media zegt om in de picture te komen. Zijn fanbase van miljoenen volgers heeft hij bovendien op deze manier opgebouwd. Tate zit echter samen met zijn broer midden in een zaak rondom sekshandel in Roemenië. Maar ondanks deze beschuldigingen behoudt Tate zijn following en blijft hij doorgaan met het maken van controversiële opmerkingen. 
Zo heeft hij er nu voor gezorgd dat hij vijand nummer één is geworden van heel de fanbase van Juice WRLD. "Imagine being a fan of juice wrld, f*cking mindless," zegt Tate in een tweet op X, voormalig twitter. Dit namen de fans van Juice hem natuurlijk niet in dank af en vonden het heel erg respectloos. Juice is ten slotte al vijf jaar overleden en fans rouwen nogsteeds om zijn dood.
De tweet van Tate heeft DJ Scheme in het bijzonder erg geraakt en daarom had hij geen goed woord voor de man: "1. you're a fucking loser, 2. Every content creator passed u around like a little whore now ur all washed up and nobody gives a fuck about you. And for the finale literally you're a human tafficker," reageerde DJ Scheme. Iedereen vraagt zich af waarom Tate de tweet heeft geplaatst en vooral wat hij er mee wilde bereiken. 
Bekijk de tweets van Andrew Tate en DJ Scheme hieronder.