Andrew Tate mag voor het eerst in drie jaar Roemenië verlaten: "I'm Free!"

jul 05 , 23:08 NEWS
schermafbeelding 2024 07 05 om 231211
Andrew Tate mag Roemenië weer verlaten na drie jaar verblijf in het land. Dit werd vrijdag door een Roemeense rechter bepaald, waardoor de omstreden influencer vrij mag reizen binnen de Europese Unie in afwachting van zijn proces.
Tate, bekend om zijn miljoenenpubliek en controversiële uitspraken, werd medio 2023 samen met zijn broer Tristan en twee Roemeense vrouwen aangeklaagd voor mensenhandel, verkrachting en het vormen van een criminele bende om vrouwen seksueel uit te buiten. De beschuldigingen worden door hen ontkend.
De broers Tate waren tot vandaag gebonden aan Roemenië en mochten het land zelfs niet verlaten toen hun moeder in het Verenigd Koninkrijk in december een hartaanval kreeg. Hoewel de Roemeense rechter in maart instemde met een Brits uitleveringsverzoek, worden de broers pas uitgeleverd nadat hun proces in Roemenië is afgerond.

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

Andrew Tate plaatste vandaag meteen een video op social media waarin hij spreekt over de plannen die hij heeft. Zo noemt hij de landen die hij wil bezoeken en hoeveel vrouwen hij wil bezoeken. Opvallend is dat hij ook steden als Tokio, Dubai en Londen noemt terwijl hij nog steeds de EU niet mag verlaten.
De beslissing van de rechter kan nog worden aangevochten, maar voorlopig kunnen de Tates vrij reizen binnen de EU. Tate blijft optimistisch en volhardend, bewerend dat hij uiteindelijk onschuldig zal worden verklaard en dat de aanklagers geen bewijs tegen hem hebben. Ondertussen blijft hij een polariserende figuur op sociale media, waar hij bekendstaat om zijn vrouwonvriendelijke uitspraken.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 07 16 om 140147

Oud-kickbokser Alistair Overeem in opspraak na heftige uitspraken over zijn dochter

NEWS jul 16, 14:37
yamal

17-jarige Lamine Yamal viert EK winst met de onthulling van zijn vriendin

NEWS jul 16, 18:26
shutterstock 2346419275

Slecht nieuws voor Andrew Tate: Uitspraak dat Tate Roemenië mocht verlaten teruggedraaid

NEWS jul 16, 17:39