Arrestatie Schiphol zorgt ervoor dat Nicki Minaj tweede show in Ziggo Dome cancelt

mei 30 , 19:28 NEWS
schermafbeelding 2024 05 30 om 193730
Nicki Minaj stond afgelopen week in de Ziggo Dome, waar ze fans al boos maakte door uren te laat te komen, maar nu gaat ze een stap verder. RTL Boulevard meldt dat de tweede show die ze in Amsterdam zou doen, aanstaande zondag 2 juni, niet doorgaat.
De exacte reden van het annuleren van de show is niet bekend, maar het ziet ernaar uit dat het met haar ervaring op Schiphol te maken heeft. De Pink Friday rapper werd afgelopen zaterdag gearresteerd op de vluchthaven, nadat ze probeerde meerdere voorgedraaide joints probeerde mee te nemen in het vliegtuig. Ze zat uiteindelijk naar eigen zeggen 5 tot 6 uur vast, voordat ze met een boete op zak mocht vertrekken. Ze haalde haar show in Manchester daardoor niet en moest duizenden fans teleurstellen die al in de zaal stonden.
Vlak na de arrestatie hintte ze er met haar tweets en likes al naar dat ze geen shows meer wilde doen in Amsterdam. Hierbij verwees ze naar de arrestatie van Ari Lennox een aantal jaar geleden. Ze likete ook een tweet over het cancelen van haar show van aanstaande zondag. Hier heeft ze nu gehoor aan gegeven en Amsterdamse Barbz moeten nog maar afwachten of ze haar ooit nog live kunnen zien.
Naar aanleiding van de berichtgeving van RTL Boulevard heeft Mojo contact gezocht met het team van Nicki Minaj. Zij zeggen dat de show vooralsnog gewoon doorgaat.
Na de berichtgevingen van Mojo heeft Ticketmaster toch bevestigd dat de show van Nicki Minaj gecanceld is.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 06 23 om 204250

Florida rapper Foolio op zijn 26ste verjaardag doodgeschoten

NEWS jun 23, 20:26
schermafbeelding 2024 06 23 om 165121

50 Cent slachtoffer van crypto-hack waarbij fans voor 3 miljoen dollar zijn opgelicht

NEWS jun 23, 16:56