Azealia Banks gebruikt de dood van comedian DC Young Fly z'n vrouw om haar gram te halen voor Wildin' Out drama

jun 07 2023, 17:33 NEWS
schermafbeelding 2023 06 07 om 180254
Afgelopen week verloor DC Young Fly zijn vrouw en de moeder van zijn drie kinderen op 32-jarige leeftijd. Terwijl het niet officieel bevestigd is lijkt ze te zijn overleden bij een cosmetische ingreep in Miami. Azealia Banks maakt van de tragische gebeurtenis gebruik om haar gram te halen voor het Wildin' Out drama dat haar tranen van boosheid bezorgde.
In 2018 was Banks te gast bij Wildin' Out ter promotie van haar nieuwe single Anna Wintour. Ze had meegekregen dat ze alleen haar single zou performen, maar werd opeens het mikpunt van grappen zoals dat altijd gebeurt in de het TV programma van Nick Cannon. Vooral DC Young Fly had het op haar gemunt en Banks bleef uiteindelijk in tranen achter. Volgens haar hadden ze het over haar huidskleur en noemden ze haar lelijk. Naar eigen zeggen waren het tranen van woede, omdat ze niet kon zeggen wat ze wilde.
Ze heeft die woede de afgelopen vijf jaar met zich meegedragen en vandaag haalt ze op bizarre wijze haar gram. Ze gebruikt de dood van DC z'n baby mama om de 'overwinning' te claimen. Ze zegt dat ze het incident nu eindelijk kan loslaten en claimt eigenlijk dat hij de reden is geweest dat ze zich überhaupt onzeker voelde en liet opereren. De 32-jarige partner van DC is overleden op de 32ste verjaardag van Banks: "You n***** are going to learn to stop fucking with me"