Ballin30 heeft de smaak te pakken en wil opnieuw de kooi in: "Zoek een nieuwe rapper waarmee ik beef heb"

jun 13 2023, 10:38 NEWS
schermafbeelding 2023 06 13 om 110758
Ballin30 heeft laatst zijn verlies gepakt in het kooigevecht tegen Choppa, maar dit weerhoudt hem er niet van om een volgende gevecht aan te gaan. Nu hij de perfecte oplossing heeft gevonden om onderlinge beef op te lossen, doet hij op Instagram een oproep om opnieuw de kooi te gaan met iemand waar hij 'beef' mee heeft.
Op Instagram kondigt hij aan op zoek te zijn naar een nieuwe tegenstander voor een kooigevecht met MMA handschoenen. "Ik zoek een nieuwe rapper waarmee ik beef heb die mijn tegenstander wilt zijn. Of een rapper die ik niet ken, maar mij niet mag vind ik ook prima." Hij schrijft al veel mensen te hebben benaderd, maar geen reactie heeft gekregen. Hij deelt daarnaast details over zijn lengte en gewicht, omdat hij graag een tegenstander wilt met dezelfde gewichtsklasse. Hij verloor namelijk ook van Choppa die een andere bouw had als hij: "Mijn laatste gevecht was met iemand die tussen de 130 - 140 kilo woog. Helaas verloor ik dit gevecht en zoek nu iemand van mijn eigen gewichtsklasse".
Hij maakt in zijn IG story duidelijk dat de toekomstige kandidaat er goed over na moet denken en niet moet gaan voor de 'cloud' en 'aandacht'. Daarnaast wilt hij het gevecht stilhouden voor de fans. Hij belooft dat na het gevecht de ruzie of discussie voor altijd klaar zal zijn. Bekijk de story van Ballin30 nu hieronder.