Ballin30 legt uit waarom hij de ring in ging met Choppa: "Hoeveel moeders hebben hun zonen moeten begraven?"

jun 06 2023, 14:52 NEWS
schermafbeelding 2023 06 06 om 151847
Dit weekend stonden Ballin30 en Choppa tegenover elkaar in de ring voor een kickboks gevecht. Choppa won na vier rondes op beslissing van zijn tegenstander en vandaag legt Ballin uit waarom ze eigenlijk het gevecht aan zijn gegaan. Ballin legt uit dat hij nooit een probleem met Choppa heeft gehad, maar wel met de mensen om Choppa heen.
In 2020 overleed een goede vriend van Ballin, genaamd Risciano aka Mula, aan kanker. De rapper zag hem aftakelen totdat hij uiteindelijk de strijd verloor van de ziekte. Vrienden van Choppa maakten de dood van Mula belachelijk op social media en dat heeft Ballin nooit los kunnen laten. Op hetzelfde moment werd Ballin30 opgepakt en zat uiteindelijk twee jaar vast. Zelfs nadat hij vrij kwam zat hij er mee en voelde dat hij er iets aan moest doen.
Hij wilde het oplossen door de ring in te stappen met één van de jongens, maar niemand wilde of durfde. Uiteindelijk was het Choppa die op de uitdaging inging, de enige met wie hij geen probleem had. Het werd een interessant gevecht tussen Ballin, die op straat heeft leren vechten, en Choppa die al jaren kickboks ervaring heeft. Die ervaring en zijn gewicht gaven Choppa uiteindelijk de overhand.
Volgens Ballin moet dit de manier zijn om beefs op te lossen: "Hoeveel jongere zijn er nu al dood door onze drillrap? Hoeveel moeders hebben hun zonen moeten begraven door instragam ruzie? Hoeveel youngboys zitten onnodig lange gevangenisstraffen uit voor een internet ruzie?" Check de volledige boodschap van Ballin30 hieronder.