Banlieue en KFC breiden samenwerking uit en droppen exclusieve 'Original Pieces' collectie

mei 03 , 11:04 NEWS
schermafbeelding 2024 05 03 om 121937
KFC en Banlieue sluiten wederom de handen ineen en lanceren vandaag een tweede exclusieve collab. Volgens beide bedrijven ben je met deze tijdelijke 'Original Pieces' capsulecollectie helemaal klaar voor de (festival)zomer. De kleding is vanaf vandaag beschikbaar in de Balineue store in Rotterdam en via de website
De uitgebreide collectie combineert de herkenbare KFC-kleuren met de stijl van het Rotterdamse streetwear merk. De collectie bestaat uit variaties op Banlieue’s populaire tracksuits, klassieke t-shirts, hoodies, een iconic cap, en zelfs sokken. Sportieve vrijetijdskleding is de insteek van de collectie. Daarmee wordt verwijst naar de filosofie van Banlieue: ‘Sportswear codes into everyday clothes’.
Ter ere van de 'Original Pieces' collectie, neem KFC op 3, 4 en 5 mei de Banlieue store aan de Korte Lijnbaan volledig over. De winkel is deze drie dagen volledig ingericht in de stijl van KFC en wordt op vandaag feestelijk geopend. In de winkel zullen fans en bezoekers worden ontvangen door een DJ, zal er een customized grijpmachine gevuld met prijs zijn en worden de KFC-gerechten geserveerd.
Het is niet de eerste keer dat het fastfood bedrijf samenwerkt met Banlieue. De samenwerking van vorig jaar, waar Rotterdamse graffiti-kunstenaar JEEJ aan meewerkte, bestond uit een herbruikbare KFC-bucket en t-shirts. Tijdens deze collab nam JEEJ in opdracht van Banlieue, de voorgevels van vijf grote KFC-restaurants in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den Haag onder handen.
Door het succes kon een tweede samenwerking niet uitblijven. ''Banlieue staat dicht bij ons, we hebben hetzelfde DNA met onze Rotterdamse achtergrond en verbinding met streetculture.’’ zegt Head of Marketing Tamara van Beelen van KFC. ‘’We zijn dan ook erg blij dat we nog een jaar samen kunnen werken aan een uitgebreide collectie waarmee fans geheel in stijl de zomer tegemoet gaan.’’
Bekijk de limited edition 'Original Pieces' collectie van KFC met Balineue hieronder.
unnamed 6

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 05 19 om 181911

Diddy biedt in video boodschap zijn excuses aan voor de gruwelijke mishandeling van Cassie

NEWS mei 19, 18:21
schermafbeelding 2024 05 19 om 122132

Max Verstappen zet twijfelaar op z'n plek met middelvinger en verandert hem in een fan

NEWS mei 19, 11:47