Belly kondigt album aan en doneert opbrengsten aan Palestina: "I got a lot more to say.."

mei 30 , 11:57 NEWS
schermafbeelding 2024 05 30 om 133320
Belly gaat een nieuw album uitbrengen, dat heeft de rapper gister aangekondigd. De Palestijns-Canadese rapper zijn laatste mixtape, Mumble Rap 2, is van vorig jaar, terwijl zijn laatste album dateert van 2021. Zijn nieuwe album, genaamd '96 Miles From Bethlehem,' komt met een speciale boodschap: In zijn aankondiging schrijft Belly dat de volledige opbrengst gedoneerd gaat worden aan Palestina.
Belly is geboren in Jenin, een stad in west-Palestina. Sinds het geweld tegen Palestijnen weer opgelaaid is, rond oktober vorig jaar, spreekt de rapper zich vaak openlijk uit over de situatie. Met zijn nieuwe album komt de rapper nu ook actief in actie voor Palestina. "I got a lot more to say.. 96 Miles From Bethlehem Tomorrow..," schrijft hij onder de aankondiging. "Profits from the album and merch will donated to Gaza, the WestBank and other affected areas around Palestine." Samen met deze aankondiging releaset Belly ook de track 'Patience vs. Patients,' waarin hij zich richt op de leugens van de regering.
Belly is niet de enige bekendheid die geld bij elkaar brengt voor Palestina. Zo doneerde The Weeknd tweemaal een groot bedrag aan de meerdere instanties. Hij doneerde in december vorig jaar vier miljoen maaltijden aan de slachtoffers en volgde deze donatie op met een tweede in april. Toen doneerde de zanger twee miljoen dollar, wat neerkomt op achttien miljoen broden.
Bekijk de aankondiging en nieuwe track van Belly hieronder.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 06 23 om 204250

Florida rapper Foolio op zijn 26ste verjaardag doodgeschoten

NEWS jun 23, 20:26
schermafbeelding 2024 06 23 om 165121

50 Cent slachtoffer van crypto-hack waarbij fans voor 3 miljoen dollar zijn opgelicht

NEWS jun 23, 16:56